Ik ben opgelicht, wat nu?

Ik ben opgelicht wat nu?

Wij mogen u GEEN gegevens van gebruikers verstrekken!
Daarom raden wij u aan aangifte te doen bij de politie. Zij kunnen u hiermee verder helpen en eventuele gegevens bij ons opvragen via een vordering.
Handelen via onze website verloopt meestal voor beide partijen naar tevredenheid.
Helaas gaat het ook wel eens fout. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over wat u kunt doen mocht er onverhoopt iets zijn misgegaan. 

Stap 1. Contact opnemen

Neem contact op met de (ver)koper en probeer er samen uit te komen. Het is heel goed mogelijk dat er een misverstand in het spel is. In dat geval lost een telefoontje vaak erg veel op.

Stap 2. Brief sturen

Mocht u er met de (ver)koper nog niet uitkomen dan kunt u het beste een brief sturen naar de persoon in kwestie. In deze brief geeft u te kennen wat er fout is gegaan en dat u heeft geprobeerd contact op te nemen. U verzoekt dat er contact met u wordt opgenomen om de zaak te regelen en als dit mocht uitblijven, u aangifte bij de politie doet. Het is verstandig om deze brief aangetekend te versturen.

Stap 3. Speurwerk verrichten

U kunt het nodige speurwerk (laten) verrichten, door:

Stap 4, Aangifte doen

Neem contact op met de politie. Hoe meer mensen naar de politie gaan des te hoger de prioriteit ligt. U dient dan naar uw lokale politiebureau te gaan en de volgende informatie mee te nemen:

Tenslotte...

Misschien krijgt u de indruk dat zaken doen via het internet erg onveilig is. Het tegendeel is echter waar! We krijgen erg veel mailtjes van mensen die een goede deal hebben gesloten op onze website. In de meeste gevallen gaat alles goed en is iedereen tevreden met de gang van zaken. Soms gaat het echter mis, en om u zo goed mogelijk hiervoor te behoeden, hebben we besloten bovenstaande pagina te maken. Succes en bedankt voor uw medewerking!

(C) Germar Groot Hulze 2019

    RSS